Residència Els Tells

Residència per a gent gran
C/ Nou, Santiago Russinyol i Travessera de l'Església, Montesquiu

Plantejament de la solució en planta donat un programa de necessitats molt concret, concebut des de l'òptica dels certs elements d'equipament i mobiliari.

L'edifici es troba dins una població rural i té unes dimensions en harmonia amb l'entorn. Els materials d'acabats, principalment el paviment, són triats tenint present l'ambient rústic de l'entorn.

Els materials d'acabats d'obra dels espais de Serveis són tipus rajola de València 15x15, combinats amb blanc i altre color, amb la pretensió de dotar la Residència d'una personalitat pròpia.

Il·luminació: Triaren llumeneres de fluorescència i focus encastats amb làmpada Pl., de baix consum. Per l'ambientació de llar es preveuen làmpades d'aplics amb pantalla de pergamí per dotar els espais de la calidesa habitual en un habitatge.